Disclaimer

De content van deze site is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Exergy Training. Alle rechten zijn voorbehouden. De informatie van deze site mag niet worden verveelvoudigd, verspreid, overgeplaatst of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Exergy Training.

Exergy Training sluit iedere aansprakelijkheid als gevolg van handelen op grond van incorrecte of onvolledige informatie, die op deze site beschikbaar is gesteld, uit. Mocht u incorrecte of onvolledige informatie aantreffen, dan stellen wij het op prijs als u ons daarop attendeert.

Deze website van Exergy Training is vrijwel altijd beschikbaar. Incidenteel kan het voorkomen dat de site wegens onderhoud of storing tijdelijk onbereikbaar is. In dergelijke gevallen kan Exergy Training niet verantwoordelijk worden gehouden voor opgelopen schade.

Informatie, verkregen door bezoekingen aan deze site, worden slechts aangewend voor statistische verwerking of ter ondersteuning van technische beslissingen.

Aan de op deze site getoonde informatie kunnen op geen enkele wijze aanspraken of rechten worden ontleend. Exergy Training behoudt zich het recht ten alle tijden de inhoud van de site te wijzigen of aan te passen.

 

Exergy Training
Havelaarstraat 4
6881WG Velp
Michiel@exergy-training.nl

KVK nr. 09174285
BTW nr. NL8203.33.566B01

Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

Copyright 2020. Exergy Training. Alle rechten voorbehouden.