Tarieven

CRKBO

Coaching
De investering voor persoonlijke coaching bedraagt €125,- (ex. BTW) per uur. De investering voor flitscoaching bedraagt €35,- (ex. BTW) per half uur. Indien de coachingsfactuur vooraf wordt voldaan, geldt een korting van 10%. Het kennismakingsgesprek is gratis. De persoonlijke coaching vindt plaats op locatie van de opdrachtgever, een nader overeen te komen locatie of op afstand via mobiel of Skype. Flitscoaching vindt alleen plaats op afstand via mobiel of Skype.

Training
De investering voor de training “Creativity, Innovation and Science” bedraagt €600,- (vrijgesteld van BTW) per team of afdeling. De duur is circa twee uur. Het maximum aantal deelnemers is dertig. De training vindt plaats op locatie van de opdrachtgever. Catering wordt verzorgd door de opdrachtgever.

Brainstorming
De investering voor de brainstorming workshop “Evidence-based brainstormen” bedraagt €1000,- (ex. BTW) per dag en €500,- (ex. BTW) per (extra) dagdeel.
Het maximum aantal deelnemers is twaalf. De workshop vindt plaats op locatie van de opdrachtgever. Catering wordt verzorgd door de opdrachtgever. Mocht tijdens het doorspreken van de opdracht blijken dat de omvang van de opdracht te groot is of dat de uitdaging (per ongeluk) onvolledig of onjuist in kaart is gebracht (denk aan onduidelijkheid over wensen of oorzaken van problemen), dan bakenen we deze samen eerst opnieuw af. Dit versterkt de effectiviteit van de brainstorming.

Exergy Training
Havelaarstraat 4
6881WG Velp
Michiel@exergy-training.nl

KVK nr. 09174285
BTW nr. NL8203.33.566B01

Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

Copyright 2020. Exergy Training. Alle rechten voorbehouden.